NOVÝ WEB DIZAJN TSÚ PIEŠŤANYPortál Technického skúšobného ústavu, š. p. Piešťany (TSÚ) je umiestnený na doméne www.tsu.sk a verejne prístupný pre bežných návštevníkov a potenciálnych zákazníkov. Slúži primárne ako komunikačný kanál TSÚ Piešťany.

Staršia verzia webovej stránky bola vytvorená v roku 2008. Jej funkcionalita, ako aj dizajn už nezodpovedali aktuálnym požiadavkám TSÚ Piešťany a zákazníkov. V roku 2021 sa začalo s prípravou nového portálu www.tsu.sk, ktorý bude moderný, technicky a vizuálne príťažlivý, ale aj  užívateľsky prístupný. Oproti staršej verzii webu, ktorá poskytovala návštevníkom skôr pasívne informácie, ponúka nový web viacero možností priameho kontaktu prostredníctvom formulárov, sprehľadnenie poskytovaných služieb a zjednodušenie vyhľadávania informácií, napríklad aj pomocou konfigurátora.

Nový web TSÚ Piešťany je pre návštevníkov a potenciálnych zákazníkov prístupný od  júla 2023. Naďalej však prebiehajú zmeny a zlepšovanie obsahu, funkcionality a dizajnu nového webu, aby bol čo najlepší pre užívateľov.

V budúcnosti plánuje TSÚ Piešťany prepojenie portálu na informačný systém a klientskú zónu, aby bolo možné efektívnejšie reagovať na požiadavky zákazníkov a poskytnúť im zjednodušený prístup k ich objednávkam, riešeným projektom a výstupným dokumentom.