PREDLŽUJEME TERMÍN REGISTRÁCIE - SVETOVÝ DEŇ NORMALIZÁCIE 2023 A FÓRUM NORMALIZÁTOROV XXVI

Svetový deň normalizácie, ktorý sa každoročne oslavuje 14. októbra, je príležitosťou oceniť prácu odborníkov spolupracujúcich na tvorbe dobrovoľných medzinárodných noriem v rámci medzinárodných organizácií, ako je Medzinárodná elektrotechnická komisia (IEC), Medzinárodná organizácia pre normalizáciu (ISO) a Medzinárodná telekomunikačná únia (ITU).

Cieľom Svetového dňa normalizácie je zvýšiť povedomie o dôležitosti normalizačnej činnosti medzi regulačnými orgánmi, priemyslom a spotrebiteľmi, z pohľadu významu technickej normalizácie v globálnej ekonomike pri zachovaní ochrany, udržateľnosti a zodpovednosti pre občana a spoločnosť.

Pri príležitosti Svetového dňa normalizácie Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky spolu so Slovenskou spoločnosťou pre technickú normalizáciu organizujú dňa 17. októbra 2023 v kongresovej sále ÚNMS SR, Karloveská 63, Bratislava konferenciu s názvom: Svetový deň normalizácie 2023 a Fórum normalizátorov XXVI“ na tému „Dostupná a bezpečná zdravotná starostlivosť pre všetkých.“

Konferencia je spojená s oceňovaním Cenou Vladimíra Lista, Plaketou predsedu Úradu pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky a Cenou prezidenta Zväzu slovenských vedeckotechnických spoločností.


Pozvánka a program konferencie

Z kapacitných možností je registrácia možná do 6. októbra 2023 zaslaním e-mailu na adresu: sdn2023@normoff.gov.sk.


Bližšie informácie o konferencii Vám poskytne

ORGANIZAČNÝ SEKRETARIÁT
odboru technickej normalizácie ÚNMS SR
Eva Polakovičová
tel.: 02/20 907 301
e-mail: sdn2023@normoff.gov.sk


Spoluorganizátor

Slovenská spoločnosť pre technickú normalizáciu, člen Zväzu slovenských vedeckotechnických spoločností

 PREDLŽUJEME TERMÍN REGISTRÁCIE - SVETOVÝ DEŇ NORMALIZÁCIE 2023 A FÓRUM NORMALIZÁTOROV XXVI PREDLŽUJEME TERMÍN REGISTRÁCIE - SVETOVÝ DEŇ NORMALIZÁCIE 2023 A FÓRUM NORMALIZÁTOROV XXVI