LEKTOR ROKA 2023 – NOMINÁCIA

Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky (ÚNMS SR)  sa teší z úspechu nášho kolegu z odboru technickej normalizácie. Ing. Vladimír Mikulec bol nominovaný na prestížnu cenu „Lektor roka" v rámci ankety Learning & Development Awards 2023.

Ing. Mikulec (PDF, 180,3 kB), ktorý sa venuje okrem iného aj vzdelávaniu a rozvoju povedomia o technickej normalizácii v našej organizácii sa dostal do užšieho výberu vysoko kvalifikovanej odbornej komisie. Komisia zložená zo 40 členov, zodpovedná za objektívny a profesionálny výber finalistov, zabezpečenie nezávislého a spravodlivého procesu hodnotenia.

Členovia komisie hodnotia lektorov na základe prísnych kritérií, ktoré sa zameriavajú na inovatívnosť, dosiahnuté výsledky, výstupy z praxe, ako aj napĺňanie firemných cieľov v oblasti rozvoja vzdelávania. Týmto spôsobom sa garantuje, že ocenenie „Lektor roka“ je udeľované najlepším z najlepších.

Počkáme si na výsledky komisie, kto bude Lektorom roka 2023. Nášmu kolegovi samozrejme všetci v ÚNMS SR držíme palce a želáme mu veľa entuziazmu do ďalšej práce.