WORKSHOP IEC YOUNG PROFESSIONALS 2024

Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky (ÚNMS SR) pozýva od 21. do 25. októbra 2024 slovenských mladých profesionálov na workshop IEC Young Professionals. IEC Young Professionals sa uskutoční v Edinburghu - Spojené kráľovstvo. Mladí profesionáli majú jedinečnú možnosť sa zúčastniť v rámci programu aj 88. valného zhromaždenia IEC a rôznych sprievodných aktivít, ktoré organizátori pripravili.

Cieľom programu IEC Young Professionals Program je podporiť účasť mladých odborníkov na začiatku ich kariéry v práci IEC na národnej aj medzinárodnej úrovni. Pre účastníkov programu a ich organizácie ponúka program IEC YP dôležitú sieťovú platformu a jedinečnú príležitosť pomôcť pri vytváraní medzinárodnej normalizácie a práce na posudzovaní zhody. Účasť mladých odborníkov prispieva novými nápadmi do normalizačných aktivít z čoho profitujú nielen IEC, ale aj národné výbory IEC.

Všetci mladí profesionáli budú okrem iného pozvaní na sériu aktivít, ktoré nasledujú po workshope s cieľom posilniť ich angažovanosť počas celého roka a poskytnúť platformu na lepšie zdieľanie vedomostí.

IEC zabezpečuje a uhradí náklady na ubytovanie až na šesť nocí od 20. októbra 2024 (deň príchodu) do 26. októbra 2024 (deň odchodu) pre účastníkov workshopu. Ostatné náklady hradí účastník sám, alebo môže jeho participáciu financovať jeho zamestnávateľ.

Na workshop IEC Young Professionals 2024 je možné sa prihlásiť do 31. mája 2024 na e-mailovú adresu benjamin.blaho@normoff.gov.sk.

Viac informácií nájdete priamo na webovej stránke IEC: https://www.iec.ch/young-professionals.