VÝZVA: ZASIELANIE NOMINÁCIÍ NA CENU VLADIMÍRA LISTA - UDEĽOVANÚ V ROKU 2023

Cena Vladimíra Lista za normalizáciu je ocenenie, ktoré nesie meno významného zakladateľa a vedúcej osobnosti rozvoja technickej normalizácie - prof. Vladimíra Lista (1877–1971). Profesor List, ako významný pedagóg a vedecký pracovník v oblasti elektrotechniky, výrazne prispel k rozvoju tejto oblasti.

Okrem toho ako organizátor sa zaslúžil o tvorbu a implementáciu československých technických noriem. Toto ocenenie prináša nielen uznanie za prínos, ale aj príležitosť šíriť vedomosti a skúsenosti s technickou normalizáciou medzi odbornou aj širšou verejnosťou. Vaše úsilie môže inšpirovať iných a prispieť k ešte lepšiemu rozvoju technických noriem v Slovenskej republike.

Návrhy na udelenie cien Vladimíra Lista môžete využiť prostredníctvom Úradu pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky. Vyplňte formulár a predložte nám úspechy jednotlivcov, kolektívu alebo organizácie za inovácie a prínosy v oblasti technickej normalizácie. Nominácie budú zhodnotené odbornou komisiou, ktorá vyhodnotí všetky podané návrhy.

Návrh na udelenie Ceny Vladimíra Lista môže podať jednotlivec, kolektív alebo organizácia, ktorá aktívne pôsobí na území Slovenskej republiky do 21.8.2023 na e-mailovú adresu eva.polakovicova@normoff.gov.sk alebo v listinnej podobe na adresu:

Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR
odbor technickej normalizácie
Štefanovičova 3
P.O.Box 76
810 05 Bratislava 15

Bez predloženia pracovného životopisu nominovaného alebo stručnej histórie v prípade kolektívu, nebude návrh zaradený na posúdenie.

Názov dokumentu Na stiahnutie
Návrh na udelenie Ceny Vladimíra Lista v oblasti technickej normalizácie  stiahnuť (DOCX, 60,6 kB)
Návrh na udelenie Ceny Vladimíra Lista v oblasti technickej normalizácie  stiahnuť (ODT, 40,5 kB)
Vyhlásenie o spracúvaní osobných údajov stiahnuť (DOCX, 24,9 kB)
Vyhlásenie o spracúvaní osobných údajov stiahnuť (ODT, 14,2 kB)